Schermafbeelding 2017-11-27 om 21.42.06
Beste oogstgenoten,

Inmiddels zitten we alweer een tijdje in de winterperiode. De tuin is in rust, maar wij zijn ondertussen alweer enthousiast bezig met de plannen voor aankomend jaar!

Zo voegt Azdyn zich toe aan het tuinteam, de compostman. Worden de nieuwsbrieven dit jaar samengesteld door Alieke, dromen we over een theetuinkas, een kippenparadijs, een nieuwsbord en een kleine speelplek voor de kids. Ook hopen we aankomend jaar inspirerende activiteiten in het T-huis te organiseren. In April starten we weer met de vrijwilligersdagen, de grond wordt dan bewerkt en het voorzaaien zal van start gaan. Meer informatie over de vrijwilligersdagen volgt.

Ben jij ook enthousiast en kom je aankomend jaar weer mee oogsten?

Dit jaar kun je lid worden via een automatische incasso. Vorig jaar hebben we de betalingen van de lidmaatschappen doormiddel van een webshop geregeld, dit werkte echter niet naar behoren. Daarom hebben we nu gekozen voor een machtiging voor automatische incasso. Op deze manier hopen we het jaarlijks terugkerende ritueel van betaling te versimpelen. Zo ben je elk jaar automatisch weer lid, zonder allemaal mailtjes heen en weer. En opzeggen kan altijd via de mail. Later deze maand ontvang je een bijlage met een machtigingsformulier.

De prijzen van de lidmaatschappen zijn aankomend seizoen hetzelfde als vorig jaar.
De prijs is opgebouwd uit basiskosten en kosten per persoon. De basiskosten zijn 100 euro, de eerste twee personen kosten 125 euro per persoon en daarna 100 euro per extra persoon. Voor kinderen tot 15 jaar mag gratis geoogst worden, vanaf 15 jaar tellen ze mee als één persoon.
Koop je een lidmaatschap voor jezelf dan kost dat dus 225 euro, voor twee personen 350 euro en voor drie personen kom je uit op 450 euro.

Wij hopen je aankomend seizoen weer mogen te ontmoeten op de tuin!


Hartelijke groet van het tuinteam.
MailPoet